Yahoo Ondersteuning Klantenservice Telefoonnummer nederland+31-207989553

24/7 Available
Call Now

Wat Zijn Firewall-Instellingen Voor Het Downloaden Van Yahoo Messenger?

Om te voorkomen dat er aan de hand van toekomstige veiligheidsrisico's en risico's tegemoet komt, stopt Windows's Firewall standaard veel derdepartyprogramma's. En deze beveiliging is eigenlijk handig als uw apparaat gevaar loopt tegen malware en virus. Maar het probleem dat het hele proces kan belemmeren, is dat Firewall interfereert terwijl u de legitieme software zoals Yahoo Messenger downloadt. Als u het downloadproces wilt voltooien, moet u het systeem van de computer uitschakelen, zodat het niet meer verstoort.

U kunt ook een technicus raadplegen als u problemen ondervindt bij het uitschakelen van de beveiliging door het Yahoo Technical Support team op +31-207989553 te bereiken.

Wat kan je doen om de Yahoo Messenger te downloaden:

een. Toegang tot de Firewall-

 • Voer in het zoekvak 'Firewall' in nadat u de toetsen Windows + S samen hebt gedrukt. Klik in het zoekresultatenvenster op het icoon. In het volgende verschijningsvenster ziet u een lijst met alle belangrijke details die de huidige status bevatten, alsmede de netwerkbeveiliging.
 • Zet het uit- Klik in het zijpaneel op de optie 'Schakel Windows Firewall Aan of Uit' aan en geef het beheerderwachtwoord als u dit vraagt. Klik op de bijbehorende pagina onder het netwerk op de optie 'Schakel Windows Firewall' uit waar u de Yahoo Messenger wilt downloaden. Het is eigenlijk een 'thuis' netwerk tot en met tenzij je verbonden bent met het internet netwerk in de openbare plaats. Om de wijzigingen op te slaan, klik op de knop 'OK'.
 • Zet het aan- Eerst, download en installeer de Yahoo Messenger. Open het firewallvenster opnieuw zodra u klaar bent. Kies 'Schakel Windows Firewall aan of uit' en tik vervolgens op de optie 'Schakel Windows Firewall' in. Om de automatische beveiligingsknop opnieuw in te schakelen op de 'OK'-knop.

Op deze manier kunt u Yahoo Messenger downloaden door deze uit te zetten en vervolgens aan te zetten.

Yahoo Support is een antwoord op al uw e-mail account relaties. Bereik ons op +31-207989553

Tijdens het gebruik van webmaildienst worden we vastgelegd met een functie of probleem dat moeilijk te begrijpen en moeilijk kan oplossen. In zo'n geval is het enige resort dat we hebben om technische deskundigheidsadvies te nemen. Zoals ze een ervaring hebben en een probleem kunnen oplossen zonder problemen. Yahoo klantenservice Nederland +31-207989553 is beschikbaar om u te helpen in die situaties. U kunt uw problemen met de experts en professionals bespreken en zij zullen u door het proces begeleiden. U kunt ons altijd contact met ons opnemen, aangezien wij beschikbaar zijn rond de klok.

Omvang van de ondersteuning voor Yahoo
 • Wachtwoord vergeten
 • Tijdelijke geblokkeerde Yahoo-account
 • Account hacked
 • Probleem om Inbox / formulieren / mappen te openen
 • Versterk de beveiligingsfuncties om Spam mails te blokkeren
 • Kan bijlage niet openen
 • Kan geen herstel-ID
 • Kan niet inloggen pagina openen